Φοιτητικό Συνέδριο Τμήματος
Βιομηχανικής Διοίκησης & Τεχνολογίας

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Το #BDTSC είναι εδώ!

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του φοιτητικού συνεδρίου του Τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς (ΒΔΤ Student Conference). Είναι μια νέα, σημαντική φοιτητική πρωτοβουλία, που περιλαμβάνει ομιλίες, διαδραστικά πάνελ συζήτησης, εργαστήρια ανάπτυξης δεξιοτήτων και παρουσιάσεις φοιτητικών εργασιών. Διοργανώνεται απο Καθηγητές του Τμήματος και την φοιτητική ομάδα της ESTIEM Local Group Piraeus.

ΜΕΙΝΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ

Το επόμενο συνέδριο... έρχεται σύντομα!

Αν ήδη αναρωτιέσαι πότε θα είναι το επόμενο #BDTSC, τότε ακολούθησέ μας στα Social Media για να βλέπεις όλες τις ανακοινώσεις! Μην ξεχνάς πως η συγκεκριμένη εκδήλωση απευθύνεται σε φοιτητές κάθε βαθμίδας, Τμήματος και Πανεπιστημίου, όπως επίσης και σε απόφοιτους, επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς του χώρου. 

?

ΑΠΡΙΛΗ 2025

ΣΥΝΕΔΡΙΟ 2024

Οι Ομιλητές μας

Μάκης Αντύπας

Co-Founder, Viva.com
CEO, Vivabank

Κιάρα Κόντη

Partner, Climate Change &
Sustainability Services Leader, EY

Βασίλης Ιωαννίδης

Human Resources
Partner SEE, Unilever

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

ESTIEM Local 
Group Piraeus

To ESTIEM Local Group Piraeus είναι το πρώτο ελληνικό παράρτημα του πανευρωπαικού, μη κερδοσκοπικού οργανισμού ESTIEM στον Πειραιά. Ιδρύθηκε το 2020 και αποτελείται από φοιτητές του Τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας. Σήμερα μετρά πάνω από πενήντα ενεργα μέλη, πέντε εκ των οποίων στελεχώνουν την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου.

Δράσεις του οργανισμού αποτελούν εκδηλώσεις, σεμινάρια και διαγωνισμοί εκπαιδευτικού, ακαδημαικού και επαγγελματικού χαρακτήρα. Κύριος στόχος είναι η εξέλιξη των φοιτητών του, ανάπτυξη δεξιοτήτων όπως το project management ή το leadership και η δικτύωση με επαγγελματίες από σημαντικές εταιρίες σε ελληνικό αλλά και ευρωπαικό επίπεδο.

ΤΟ ΤΜΗΜΑ

Τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης & Τεχνολογίας

 Το Τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης & Τεχνολογίας (ΒΔΤ) συνδυάζει τη διοικητική επιστήμη με την τεχνολογική συνιστώσα στο χώρο των βιομηχανικών επιχειρήσεων, εκπαιδεύοντας νέους επιστήμονες και αναπτύσσοντας στελέχη με γνώσεις και δεξιότητες ικανά να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του σύγχρονου, πολύπλοκου οικονομικού και τεχνολογικού περιβάλλοντος. 

© BDT Conference 2024. Mε επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Scroll to Top